Enel Romania l-a numit pe Cosmin Trofin in functia de director de reglementare, in timp ce functia de director de achizitii, ocupata anterior de acesta, a fost preluata de catre Giovanni de Vita.

In calitate de director de reglementare, Cosmin Trofin, care a condus departamentul de achizitii al Enel timp de 5 ani, va conduce o echipa de 15 persoane, avand ca obiectiv principal definirea, reprezentarea si promovarea pozitiei companiei pe probleme de reglementare si antitrust. De asemenea, el va fi responsabil de identificarea tendintei de reglementare pentru evaluarea impactului economic si financiar al reglementarilor asupra liniilor de afaceri locale si de gestionarea problemelor si procedurilor de reglementare si antitrust fata de partile interesate relevante, abordarea si monitorizarea respectarii reglementarilor de catre linii de afaceri locale si definirea strategiei optime la nivel local. Pozitia de director de reglementare a fost ocupata anterior, ad interim, de Toni Volpe, country manager al Enel Romania.

Inainte de a se alatura Enel, Cosmin Trofin a dobandit o vasta experienta in achizitii in alte mari companii multinationale din domeniile energiei si produselor alimentare. Trofin detine o diploma de licenta in Inginerie de la Universitatea Politehnica din Bucuresti - Facultatea de Mecanica.

Giovanni De Vita, cu peste 20 de ani de experienta in domeniul energetic, este noul director de achizitii. El s-a alaturat Enel in 1996 si a detinut mai multe functii in cadrul diviziei de distributie din Italia si in divizia internationala a Grupului Enel. In februarie 2012, s-a alaturat echipei Enel Distributie in Romania, unde a ocupat functiile de director pentru managementul performantei si, din martie 2014, director de calitate, mediu si imbunatatirea proceselor. In calitate de director de Achizitii, el va conduce o echipa de 24 de persoane si va juca un rol-cheie in activitatile de achizitionare pentru toate filialele Enel in Romania. De Vita detine un MBA de la LUISS Business School si o diploma de licenta in Inginerie de la Universitatea "Federico II" din Napoli. El are, de asemenea, dreptul de a preda Electrotehnica in Italia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri