Pozitiile detinute de-a lungul carierei, calificarile, scolile urmate, recomandarile de la superiori... Toate sunt extrem de importante atunci cand recrutorii se uita peste CV-ul nostru. Dar, de cele mai multe ori, angajatorii nu cauta doar functii si atat, potrivit revistei Cariere.

Ralph de la Vega, presedintele si CEO-ul AT&T Mobile and Business Solutions, a explicat, intr-un text publicat pe pagina lui de LinkedIn, ca, pentru el, trasaturile de caracter esentiale sunt integritatea, credibilitatea, atitudinea pozitiva, capacitatea de a lucra in echipa, excelenta si viziunea, calitati pe care le cauta si la oamenii pe care ii vrea in echipa lui. Iar aceasta „Piramida a principiilor”, cum o numeste el, nu poate fi creionata doar pe baza informatiilor dintr-un CV.

1. Integritatea

Pentru CEO-ul AT&T Mobile and Business Solutions, un om integru este cel care face lucrurile corect, legal si etic. Pentru el, integritatea este foarte importanta si crede ca oricine a lucrat cu el a inteles ca pretuieste integritatea si rezultatele, care sunt strans legate intre ele.

Citeste articolul integral pe cariereonline.ro.

Sursa foto: CV/Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri