Alexandra Olaru este, incepand din aceasta luna, noul director corporate affairs al Philip Morris in Romania si conduce departamentul care dezvolta si implementeaza strategia de comunicare si de corporate affairs. Ea o inlocuieste pe Sorana Mantho, care a devenit consultant independent.

In aceasta pozitie, Alexandra Olaru este si parte din echipa de management a companiei.

Inainte de a se alatura Philip Morris, Alexandra a lucrat pentru mari companii internationale, printre care Nestlé Romania, Unilever South Central Europe si McDonald’s Romania, pentru care a dezvoltat strategia de comunicare interna si externa si a coordonat toate activitatile de Public Affairs.

Cu o experienta de 18 ani in comunicare, Alexandra a fost presedintele International Advertising Association (IAA) intre 2011 si 2013 si membru in conducerea Consiliului Roman de Publicitate, International Advertising Association si Romalimenta. Noul director corporate affairs al Philip Morris in Romania a absolvit in 1996 facultatea de Relatii Economice Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice.

Philip Morris International Inc. (PMI) este un producator de tutun la nivel mondial si detine sase dintre cele 15 marci internationale de top, printre care Marlboro. Produsele PMI sunt comercializate in peste 180 de tari. In 2014, compania detinea o cota de 15,6% din piata internationala de tigarete in afara SUA sau 28,6%, excluzand China si SUA.

Amatorism la varful...
Citeste si: Cum poate fi eliminat amatorismul in management?


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si
Daniela Iliescu este noul director general Patria Bank