Programele de MBA oferite de WU Executive Academy, printre care si Executive MBA desfasurat la Bucuresti au fost acreditate pentru o perioada de cinci ani de catre AACSB International (The Association to Advance Collegiate Schools of Business).

Astfel, WU Executive Academy se plaseaza rintre cele 73 de universitati si scoli de business din lume (aproximativ 1%) si singura din tarile vorbitoare de limba germana care beneficiaza de tripla acreditare. La nivel global, 720 de furnizori de educatie din 50 de tari sunt acreditati de AACSB International.

Acreditarea AACSB a fost obtinuta in urma unui proces de evaluare complex al institutiei, ce a vizat factori precum calitatea si relevanta practica a programelor desfasurate si calificarile lectorilor si ale studentilor. Prima acreditare primita de WU Executive Academy a fost EQUIS (European Quality Improvement System), in 2007, iar din 2010 toate programele sale de MBA au fost de asemenea acreditate de AMBA (Association of MBAs). Ulterior, ambele agentii au reinnoit acreditarile oferite pentru inca 5 ani, confirmand calitatea educatiei furnizate de WU.

WU Executive Academy organizeaza din 2006 in Bucuresti programul de Executive MBA. Desfasurat in regim part-time, pe parcursul a 14 luni, programul include 14 module. WU EMBA Bucharest are o structura speciala a cursurilor, axata in proportie de peste 80% pe studiile de caz internationale exclusive, aplicate pe situatiile actuale ale companiilor, tehnica de curs care permite si incurajeaza interactiunea studentilor intre ei si cu alumni, prin organizarea de guest lectures si, de asemenea, calitatea sesiunilor de e-learning, suportul tehnic pus la dispozitia cursantilor (ex: tableta de ultima generatie) si accesul on-line la biblioteca Universitatii de Economie si Afaceri din Viena.

Programul dispune de reputatia unui corp profesoral de la unele dintre cele mai prestigioase universitati internationale: IESE Business School – Spania,INSEAD - Franta si Carlson School of Management – USA. Programul de Executive MBA din Romania se adreseaza managerilor cu o experienta de minim cinci ani in domeniu, care au inregistrat un progres solid in cariera. Termenul de inscriere la Executive MBA este 30 octombrie 2015.

Pe langa WU Viena, Mannheim Business School este singura universitate din tarile vorbitoare de limba germana care beneficiaza de tripla acreditare.

WU Executive Academy este parte a Vienna University of Economics and Business (WU), cea mai mare universitate de business din Europa si una din cele doua universitati de afaceri din lume vorbitoare de limba germana care indeplineste standardele ridicate ale acreditarilor AMBA si EQUIS. In fiecare an, pana la 750 de studenti absolventi si aproximativ 1.200 de manageri, experti din peste 75 de tari studiaza in cadrul programelor de Executive MBA. In prezent, programele si rezidentiatele sale se desfasoara in peste 15 de tari de pe trei continente.

Sursa foto: absolvire, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri