Doua minute si 36 de secunde. Atat a durat cel mai scurt interviu cu Niki Lauda, la ultima sa vizita in Romania, dupa o conferinta de presa si o rafala de intrebari cu care reporterii de televiziune l-au monopolizat in interviuri separate, ceva mai lungi de doua minute si jumatate. Pentru doar cateva ore in Romania, triplul campion mondial de Formula 1 a aterizat, a trecut strada catre sediul Novomatic Otopeni, companie a carui ambasador de brand este, a vorbit, a zambit si a acordat autografe, apoi a facut cale intoarsa catre aeroport, fara a mai zabovi la petrecerea de aniversare a companiei.

E impresionant sa intalnesti un astfel de personaj fata in fata si te surprinde umorul cu care raspunde intrebarilor la o conferinta scrobita de presa. Si a raspuns tuturor intrebarilor - majoritatea legate de povestea redata de celebrul film Rush, despre legatura lui Niki Lauda cu competitorul si prietenul pe viata James Hunt, subiect intors deja pe toate partile in presa din toata lumea. Am incercat sa pun pe lista o singura intrebare inspirata din relatia lor de prietenie, in timp ce triplul campion mondial de Formula 1 acorda deja autografe pe sepci rosii, marca sa inregistrata. De ce sapca rosie - l-am intrebat - si nu albastra, verde sau gri? „Pentru ca am decis, odata pentru totdeauna, ca trebuie sa fie rosie. Am purtat o data una albastra si a fost groaznic!... Imi place rosul”, imi spune, facandu-mi cu ochiul, in timp ce fanii care il fotografiaza se plang ca nu se uita catre telefoanele lor, ci catre cel cu care inregistrez.

„Ati intalnit vreodata, in experienta dumneavoastra de om de afaceri, un competitor la fel de redutabil ca James Hunt?” Cade pe ganduri, repeta intrebarea pentru sine si neaga: „Nu. De talia lui James Hunt? Niciodata. Numai pe pista!”

Citeste in continuare pe cariereonline.ro.

Producatorul de carne si...
Citeste si: Vascar a vandut preparate din carne de 18 mil. euro in 2018


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si
O noua OUG ameninta afacerile si risca sa genereze cresterea somajului