Starea de bine pluteste in aer, esti increzator la locul de munca pentru ca simti ca munca grea pe care o depui urmeaza sa fie apreciata la adevarata valoare. Iata cateva semne care pot sa indice ca urmeaza sa fii promovat.

Esti invitat in sedinte din care inainte erai exclus
Acesta este un semn bun, mai ales daca in aceste sedinte participa personal din nivelul superior de management, sefi de departamente sau clienti cheie, scrie Business Insider. “Acesta este un semn clar ca urmeaza sa fii promovat, in special daca vi se cere opinia in timpul discutiile si daca ti se propune sa le conduci pe urmatoarele”, spune Lynn Taylor, expert american in resurse umane.

Ti s-a cerut sa indepliniti o sarcina speciala sau un proiect cu responsabilitati noi
“Acest lucru arata ca ai castigat increderea si aveti o oportunitate imensa sa va demonstrati abilitatile”, sustine Michael Kerr, speaker international.

Seful tau este promovat
Cand seful tau avanseaza in cariera, ceea ce inseamna o oportunitate si pentru tine de a avansa, in special daca ati lucrat in stransa colaborare.

Ti se propune sa discuti despre planul tau de cariera
Daca seful tau isi face timp sa discutati despre viata ta de familie, obiectivele de formare profesionala si planuri de cariera pe termen lung, acest lucru poate reprezenta de asemenea un semn.

Esti invitat de sefi la masa
Acest lucru nu este valabil pentru orice loc de munca, insa in general poate reprezenta un semn ca vei fi avansat.

Ti se ofera oportunitati de formare profesionala
Cand sefii tai investesc bani in dezvoltarea ta profesionala, este pentru ca ei vad potentialul din tine si poti fi un posibil succesor al acestora.

Esti placut de catre ceilalti
Promovarea nu ar trebui sa reprezinte un concurs de popularitate, insa nu vei fi promovat (mai ales in functii de conducere) daca nu te intelegi bine cu colegii de munca, sefii si clientii, scrie Bustle.com. Daca ai avut neintelegeri in trecut si vrei o promovare, aloca timp refacerii relatiilor si dezvolta relatii solide pe viitor.

Sursa foto: promovare, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri