Studentii romani sunt bine vazuti in universitatile din strainatate in care studiaza, avand intre cele mai bune rezultate scolare in cadrul institutiilor si fiind apreciati ca bine pregatiti si orietati catre rezultate.

„Studentii romani care invata la universitatea noastra sunt printre cei mai bine pregatiti, iar profesorii nostri sunt foarte multumiti de ei, deoarece sunt motivati si orientati catre rezultate”, a declarat Adrian Dutch, reprezentant al City University London, care se afla in top 5% universitati din lume, conform Times Higher Education World University Rankings 2013/14 si in top 10 universitati din Marea Britanie in ceea ce priveste salariile absolventilor.

De aceeasi parere este si reprezentantul Universitatii Lancaster, Alice Callaghan, care a mentionat faptul ca studentii romani sunt printre cei mai buni studenti ai universitatii, nivelul lor ridicat de educatie si rezultatele avute aducand o contributie importanta in clasificarea universitatii ca fiind una dintre cele mai bune din lume.

Reprezentantii celor doua institutii de invatamant au fost prezenti la World Education Fair, cel mai mare targ de consultanta educationala la care universitatile de elita din strainatate vin sa isi prezinte programele de studiu tinerilor roman. Evenimentul a avut loc in Bucuresti weekendul trecut, la Hotel Athenee Palace Hilton, si a continuat luni in Timisoara, marti in Galati, urmand ca pe 1 octombrie sa se intalneasca cu tinerii liceeni si cu familiile acestora in Constanta, la hotel Ibis.

Urmatoarea editie a targului World Education Fair – editia de tabere si licee in strainatate – va avea loc in perioada 5-6 decembrie 2015, la aceasta editie fiind invitati atat copiii care isi doresc sa studieze in strainatate pe durata liceului sau vor sa mearga intr-o tabara in strainatate, cat si parintii acestora.

Citeste si:
Universitatile din strainatate vin sa atraga tinerii romani
World Fair Education: Zeci de...

Sursa foto: Studenti, Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Institutii de invatamant din strainatate isi prezinta ofertele