Furnizorul de training si consultanta Qualians, condusa de trainerul Octavian Pantis, si-a schimbat recent sediu si ocupa in prezent un spatiu in cladirea de birouri HBC Dorobanti. Aici, compania a infiintat si un centru de training.

Anterior, firma detinea un spatiu tot in zona Dorobanti, insa odata cu extinderea businessului, s-a orientat catre un spatiu mai mare.

Qualians a inchiriat 225 metri patrati in cladirea de birouri si a investit circa 70.000 de euro in dotari si echipamente.

"Am ales sa ne mutam pentru ca ne-am crescut echipa si aveam nevoie de un spatiu mai mare si ne-am dorit sa avem si un centru de training, motiv pentru care am infiintat Qualians Learning Centre", a declarat pentru wall-street.ro Octavian Pantis.

In cadrul centrului de training sunt organizate sesiuni de training ale companiei Qualians, precum si altor companii.

Citeste si:
Guvernul investeste 8 milioane de euro in Baile Herculane
Guvernul aloca 8 milioane de...

"Pe langa sesiunile noastre de training, in Qualians Learning Center sunt organizate si trainingurile altor companii de profil, precum si evenimente proprii ale firmelor", a aratat Pantis.

Compania de training si consultanta Qualians, detine si franciza TMI in Romania si firma de teambuilding Ecoxtrem. Cumulat, cele trei companii au inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 1,3 milioane de euro, cele mai mai venituri fiind generate de compania de training TMI, respectiv 663.000 euro. In 2015, businessul ar putea creste cu 20-25%.

Piata programelor de instruire a angajatilor a fost estimata la valoarea de 30-40 de milioane de euro in Romania in 2014. Principalii concurenti pe piata de training din Romania sunt CBC Romania, Ascendis, Trend Consult, Equatorial (Achieve Global), Dale Carnegie Training Romania, Hart Consulting, Accelera.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

Citeste si:
cora investeste 3 mil. euro in modernizarea primul hipermarket deschis
cora investeste 3 milioane de...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Cuptorul Moldovencei pregateste investitii de 240.000 de euro in 2020