Grupul APT, cu activitate pe piata de resurse umane, anunta extinderea regionala a operatiunilor sale, prin deschiderea unei regionale din Brasov, incepand cu luna octombrie a acestui an.

Decizia de extindere a grupului APT vine pe fondul dinamizarii pietei muncii, cu precadere in aceasta regiune cu proces profund de dezvoltare economica, marcata de investitii noi in zona automotive, IT, telecom si BPO.

Incepand cu 2015, grupul si-a extins operatiunile si in alte doua regiuni emergente in piata de HR: Cluj si Brasov, unde functioneaza sucursalele APT.

Compania de resurse umane a fost infiintata in anul 1994 si are ca obiect principal de activitate recrutarea de personal, alaturi de servicii de marketing si comunicare, precum si software pentru maximixarea proceselor de HR. APT Group estimeaza pentru acest an afaceri in crestere cu 20%, de la 96,6 milioane de lei (21,7 mil. euro) in 2014, in conditiile cresterii cererilor de servicii de recrutare din partea companiilor cu activitate pe piata locala.

Principalii concurenti pe piata de recrutare ai APT Group sunt Lugera, ManpowerGroup, Adecco, GiGroup si Agentia Professional.

Sursa foto: recrutare, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri