Compania americana Crossover intra pe piata din Romania si deschide peste 1.000 de locuri de munca, cu salarii de pana la 8.000 dolari pe luna. Organizatia cauta candidati pentru functiile de programatori, arhitecti software, manageri de proiect si experti financiari.

Romanii vor fi angajati dupa modelul “remote work”, care le permite angajatilor sa aleaga locul de unde vor sa lucreze, cu program flexibil si fara a trebui sa se deplaseze la birou. Mai mult, bugetul alocat fiecarei pozitii este acelasi indiferent de tara din care provin candidatii.

Astfel, un exemplu este pozitia de programator cu experienta, functie care va fi remunerata cu sume intre 5.000 si 8.000 de dolari pe luna, iar angajatul va lucra in special pentru companii din SUA.

Pozitiile Crossover sunt deschise la nivel global, iar procesul de selectie este unul strict, bazandu-se pe o serie de probe specifice fiecarui rol, menite sa descopere abilitatile si cunostintele candidatilor.

"Romania a intrat in atentia Crossover dupa ce mai multi profesionisti romani au aplicat la diferite pozitii deschise international, iar o parte dintre ei s­-au dovedit a fi cei mai buni. In plus, studiile efectuate asupra pietei de IT din Romania au demonstrat un potential foarte mare, tara noastra fiind deja recunoscuta international pentru specialistii in programare", se arata intr-un comunicat al companiei.

Crossover, cu sediul central in Austin, Texas, este prima companie care aduce in Romania modelul de lucru 100% remote. Pana in prezent, Crossover a reunit oameni din 51 de tari si 1.150 de orase. Urmatorul pas este sa adauge echipei 1.000 de specialisti din Romania.

Sursa foto: Gajus, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri