Dupa ce a revolutionat domeniul securitatii, prin realizarea unor scannere pentru cargo, containere si aviatie, Adrian Bizgan a identificat o solutie prin care poate eficientiza medicina consultiva. Cand iti duci masina la reparat, o duci la service si o recuperezi, dupa ceva timp, reparata. De ce sa nu fie atat de simple lucrurile si in medicina? De ce sa trebuiasca sa pierzi zile intregi pentru un simplu consult, la specialistul corect, cand ai putea rezolva asta in maxim 2 ore?

CARIERE a stat de vorba cu Bizgan despre synopsisul carierei sale profesionale si despre cel mai nou proiect al sau, MultiMed, o platforma unica de telemedicina.

Cine este profesionistul Adrian Bizgan si cum a ajuns el sa lucreze pentru MB Telecom? Printr-un noroc. In 2002, dupa un an de activitate in invatamantul gimnazial, unde predam informatica, mi-am dat seama ca ma plafonez si am inceput sa caut alternative. Un prieten comun m-a dus la Mircea Tudor (MB Telecom) care isi infiinta atunci departament IT. La interviu mi-a povestit ce se intampla la MB Telecom si m-a intrebat ce stiu sa fac. In afara de ceva programare, i-am spus ca nu stiu sa fac altceva (aveam 20 de ani), dar ca daca ma primeste invat si fac orice e nevoie. I-a placut. M-a primit. Am ajuns aici.

Citeste in continuare pe cariereonline.ro.

Citeste si:
6 tipuri de angajati care nu sunt niciodata promovati
6 tipuri de angajati care nu...
Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si
Reguli de eticheta pentru o intalnire de afaceri reusita
Setari Cookie-uri