Big Magic

Big Magic

Elizabeth Gilbert, indragita autoare a romanului Eat Pray Love, reda in Big Magic perspectiva sa unica asupra creativitatii. In paginile cartii putem citi povesti din viata sa, ale prietenilor sai si ale oamenilor care au insirat-o, iar autoare ii provoaca pe cititori sa dea frau curiozitatii, sa faca ceea ce le place si sa isi infrunte temerile.

Getting to Yes

Getting to Yes

Opera lui Roger Fisher si William Ury este cel mai bine vandut ghid de negociere la nivel mondial. Cartea are deja 30 de ani de cand este pe piata, timp in care a ajutat milioane de oameni sa incheie acorduri avantajoase atat la locul de munca, cat si in viata privata.

Rising Strong

Rising Strong

Cartea lui Brene Brown vorbeste despre ceea ce este nevoie pentru a te ridica cand esti doborat si cum modul in care dezamagirile, esecurile si suferinta le pot da oamenilor puterea sa obtina totusi un final reusit.

Trump: The Art of the Deal

Trump: The Art of the Deal

In cartea sa, Donald Trump, candidat la presedintia SUA si cel care timp de 14 ani a fost gazda reality-show-ului The apprentice (Ucenicul), dezvaluie secretele de business care l-au transformat intr-un investitor de succes.

The 4-Hour Workweek ( Saptamana de lucru de 4 ore)

The 4-Hour Workweek ( Saptamana de lucru de 4 ore)

Uita vechiul concept de pensie si planul vietii amanate. Nu e deloc nevoie sa astepti si ai toate motivele sa nu o faci. Fie ca-ti doresti sa scapi de intrecerea intre soricei, sa calatoresti pana la capatul lumii, sa castigi o suma de cinci cifre lunar cu zero management sau pur si simplu sa castigi mai mult si sa muncesti mai putin, cartea lui Timothy Ferriss iti ofera schema.

Think and Grow Rich

Think and Grow Rich

Napoleon Hill este cel mai iubit autor motivational din America, dedicandu-si 25 de ani din viata pentru a afla cum s-au imbogatit oamenii. Cartea ofera 13 pasi care constituie formula lui Hill pentru atingerea obiectivelor, schimbarea in bine a vietii, atragerea succesului si chiar imbogatirea.

Emotional Intelligence 2.0

Emotional Intelligence 2.0

Prin cartea sa, Travis Bradberry ofera un program pas-cu-pas prin care oamenii isi pot imbunatatii abilitatile, putand astfel sa isi atinga potentialul maxim.

48 Laws of Power

48 Laws of Power

Robert Greene ofera in cartea sa un ghid de auto-motivare, in care cititorii vor putea afla din experientele Reginei Elizabeta I, Louis al XIV-lea sau Machiavelli.

Ten Times Rule

Ten Times Rule

Scrisa de Cardone Grant, Ten Times Rule le este alaturi celor care viseaza sa isi indeplineasca obiectivele de business, prin actiuni inovatoare.

Drive: The Surprising Truth About What Motivates Us

Drive: The Surprising Truth About What Motivates Us

Uita tot ce stiai despre motivarea oamenilor, fie ca este vorba de cei de la locul de munca, de la scoala sau de acasa. Asa cum explicat Daniel H. Pink in Drive, secretul pentru a obtine performante inalte si satisfactie in prezent tine de nevoia profunda a oamenilor de a detine controlul asupra vietilor lor, de a invata si crea lucruri noi.

Sursa foto: Yulia Grigoryeva, Shutterstock