Cariera in marketing online a lui Marius Deak, Founder & CEO Avandor Consumer Profiling, a inceput in urma cu 21 de ani cand a fost implicat in construirea primei reviste online. Un an mai tarziu era webmaster oficial al Romaniei la Jocurile Olimpice de la Atlanta (SUA). Este unul dintre primii oameni ai marketingului digital, de pe vremea cand domeniul se inventa.

„Spun eu ca e ca in pescuit, in digital marketing. Tu stii ce undite ai, cum le-ai pus, cum le arunci in apa, dar exista luciul apei si nu stii ce e dedesubt. Eu fiind pescar amator. Startup-ul pe care l-am creat cumva o sa stie ca pestele asta a mai tras la undita asta. Sau clientul asta a fost pe site si s-a uitat la acest produs. Este un monstru de platforma”, asa isi descrie Marius Deak noua companie pe care a fondat-o in urma cu doi ani si pentru care isi face bagajele sa se mute la Londra, impreuna cu familia. Compania Avandor este „o companie cu capital strain, infiintata si functionala la Londra, cu sediul central la Londra”, mai spune Marius Deak, conform Revistei Cariere.

Pasiunea sa a inceput de pe bancile scolii. “In liceu am avut foarte multa treaba, profesional vorbind, pe langa partea cu invatatul. Am facut prima revista electronica publicata pe internet, din Europa Centrala si de Est. Tot in perioada aceea mergeam si tineam cursuri prin alte licee, scoli, despre cum sa-si faca liceele site-urile, cum sa foloseasca internetul” povesteste Marius Deak.

Citeste articolul integral pe Revista Cariere.

Sursa foto: violetkaipa / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri