Compania farmaceutica GSK Romania a demarat un nou program de practica pentru absolventi

Compania farmaceutica GSK Romania a lansat cea de-a noua editie a unui program de traineeship, prin care le ofera absolventilor de studii universitare si postuniversitare cu rezultate exceptionale posibilitatea de a-si incepe cariera in cadrul organizatiei.

Anul acesta, 5 tineri au fost selectati si urmeaza sa fie implicati in diverse proiecte care aduc valoare companiei si prin care isi pot dezvolta abilitatile personale si profesionale. La finalul acestei perioade, pe baza rezultatelor si potentialului demonstrat, tinerii pot avea oportunitatea de a-si continua cariera in cadrul GSK Romania.

Procesul de selectie s-a desfasurat in perioada august – octombrie 2015 si 350 de tineri cu studii in domeniile Medicina, Farmacie, Chimie si Studii Economice au aplicat pentru un stagiu de sase luni in cadrul GSK Pharma sau un stagiu de 12 luni in cadrul GSK Consumer Healthcare. ]

De-a lungul timpului, peste 3.500 de absolventi au aplicat pentru programul „Porneste la drum cu GSK”, iar 55 dintre ei cu performante foarte bune si-au continuat activitatea in cadrul companiei.

GSK este una dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume, cu 99.000 de angajati in 115 tari.

Citeste si:
Unde aleg tinerii să studieze în străinătate. Care e destinația...
Unde mai vor tinerii...
Citeste si:
Cele mai bune surse alimentare de vitamina C
Cele mai bune surse...

Sursa foto: Poznyakov, Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri