Trainerul Octavian Pantis se retrage de la conducerea companiei de training si consultanta Qualians,pe care a fondat-o alaturi de sotia sa, Mihaela Pantis, si ramane in pozitiile de consultant si trainer in cadrul organizatiei. In fruntea companiei a fost numita de la inceputul anului Andreea Baciu, manager cu experienta internationala.

Octavian Pantis a fondat TMI in 1999, care a fost integrata sub brandul Qualians inca din 2014, sub conducerea sa si a Mihaelei Pantis.

Andreea Baciu s-a alaturat echipei Qualians in iulie 2014, in functia de business manager pentru programele Harvard, iar din ianuarie 2016 a fost promovata in functia de managing director.

“Andreea se numara printre acei romani talentati care dupa o bogata experienta in multinationale in strainatate s-au intors acasa din dorinta de a face Romania mai buna. In noul ei rol de managing director al Qualians, va putea contribui la aceasta prin proiectele de dezvoltare pe care compania le implementeaza”, precizeaza Octavian Pantis, cofondator Qualians.

Andreea Baciu a activat in Romania ca HR manager, iar parte din experienta sa internationala s-a concretizat prin conducerea mai multor programe de transformare in vest, lucrand mai multi ani in companii din Londra, Varsovia si New York.

Aproximativ 6.000 de persoane din companii cu activitate locala urmeaza programele Qualians in fiecare an, 51% dintre acestia fiind middle manageri, iar 6% top manageri. De asemenea, sute de profesionisti de diferite specializari participa anual la cursurile deschise organizate de Qualians.

Qualians este o companie est-europeana, cu activitate din 2004 pe piata locala. In Romania, Qualians ofera servicii de coaching si consultanta, traininguri personalizate si cursuri deschise.

Compania de training si consultanta Qualians, detine franciza TMI in Romania si firma de teambuilding Ecoxtrem, iar cumulat, in 2015, a obtinut cifra de afaceri de 1,4 milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri