Kaufland Romania a primit in acest an certificarea internationala ca Top Angajator acordata de Top Employer Institute din Olanda, care demonstreaza performanta strategiei si a intrumentelor de resurse umane utilizate in cadrul companiei. Obtinerea acestei certificari reprezinta o recunoastere a angajamentului companiei de a asigura un climat de lucru placut si propice dezvoltarii profesionale a echipei sale.

In calitatea sa de organizatie independenta, The Top Employer Institute intreprinde anual un amplu proces menit sa auditeze si sa certifice companii de top din intreaga lume care demonstreaza cu succes ca asigura conditii optime angajatilor sai in vederea desfasurarii activitatii si atingerii obiectivelor de performanta. Kaufland Romania este anul acesta singura companie din industria de retail careia ii este recunoscut statutul de Angajator de Top.

„Ne bucuram de recunoasterea primita din partea Top Employers Institute care a evaluat obiectiv, strategia noastra privind politica de resurse umane. Prin intermediul acestei activitati complexe de auditare au fost verificate si validate, demersurile Kaufland Romania de a oferi cadrul optim de lucru si de dezvoltare pentru echipa sa.

Astfel, au fost evaluate directii, precum:

  • Procesul de recrutare si integrare a noilor colegi;
  • Strategia de dezvoltare personal;
  • Managementul performantei;
  • Identificarea interna a talentelor;
  • Competitivitatea pachetului de beneficii salariale, precum si corelarea acestora cu principiile culturii organizationale.

Acesta certificare ne determina sa continuam dezvoltarea de initiative apreciate la nivel international si totodata proiectele noastre sa devina o referinta pentru piata locala.” a declarat Estera ANGHELESCU, Director departament Dezvoltare Personal si Employer Branding.


Despre Kaufland Romania

Kaufland se numara printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine in 7 tari. Mai multe distinctii oferite de institute specializate sustin afirmatia ca suntem un angajator atractiv si admirat pe piata fortei de munca. In anul 2015, Kaufland Romania este primul retailer food ce se regaseste printre cei 100 TOP Angajatori din Romania. Aceasta certificare a fost oferita in urma rezultatului studiului „European Graduate Barometer” si evidentiaza perceptia pe care candidatii o au fata de companie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri