Mazars, companie specializata in servicii de audit, contabilitate, consultanta fiscala si juridica, anunta derularea unei campanii de recrutare in care vor fi angajati peste 60 de tineri, atat proaspat absolventi, cat si profesionisti cu experienta.

Esti interesat de domeniul resurselor umane? Te invitam sa participi in cadrul conferintei HR 2.0: 2016 Mobilitatea si retentia in HR: cum sa iti faci angajatii fericiti?, eveniment aflat la editia a V-a, joi, 17 martie.

Procesul de recrutare are loc in contextul dezvoltarii tuturor liniilor de business si a serviciilor Mazars de audit, consultanta fiscala, consultanta financiara, contabilitate si servicii de salarizare.

Compania cauta tineri absolventi de studii economice si profesionisti cu cel putin trei ani de experienta in domenii relevante pentru pozitiile anuntate. Selectia include mai multi pasi, incepand cu o serie de teste profesionale si psihometrice, urmate de un interviu cu un reprezentant de resurse umane si interviul cu managerul echipei pentru care se face recrutarea. Candidatii trebuie sa vorbeasca fluent limba engleza, iar cunoasterea limbii germane sau a limbii franceze reprezinta un avantaj.

“Ne aflam in plin proces de crestere rapida, in care incepem multe proiecte noi. Vrem sa gasim tinerii talentati si extrem de motivati care vor sa ni se alature si sa aduca o schimbare, tineri care doresc sa aiba un start de succes in cariera sau sa-si dezvolte cariera mai departe", a declarat René Schöb, Country Managing Partner, Mazars.

Citeste si:
eMAG angajeaza 500 de oameni pentru Black Friday
eMAG angajeaza 500 de oameni...

Mazars are 20 de ani de experienta acumulata oferind suport de consultanta marilor investitori care dezvolta afaceri in Romania. Echipa locala este in prezent formata din 150 de profesionisti.

Sursa foto: Zadorozhnyi Viktor / Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si
Joburi in strainatate: te poti angaja imediat in Germania sau Austria