Speech-uri motivationale, arta sacra si sport de contact. De fapt ordinea e alta. La 24 de ani, Cristiana ”Mongol”Stancu este campioana a lumii in kickboxing-ul feminin (titlu cucerit in 2015). Are 15 ani de activitate sportiva iarvisul sau este sa devina campioana mondiala UFC. Cristiana Stancu este un model de lider care da o altfel de definitie succesului.

Numele de scena este ”Mongol” iar la Gala Superkombat de la Milano, din octombrie 2015, a reusit sa intre in posesia centurii Pro WTKA, in limitele categoriei 65 kg. „Eu cred ca nu suntem chemati la victorie pe planeta asta si ca sensul vietii noastre nu e sa castigam. Pentru ca nu poti sa castigi de fiecare data, dar suntem datori sa luptam. Luptand, drumul pana acolo e revelator. Pana sa devin campioana mondiala, era lucrul pe care mi-l doream cel mai mult, iar cand l-am obtinut ma intrebam, asta e tot ? Nu a contat ziua aceea cand am obtinut titlul ci tot ce s-a intamplat de cand mi-am fixat tinta si pana am atins-o”, conform Revista Cariere.


Ca tot omul modern, Cristiana Stancu isi imparte timpul intre foarte multe activitati, MMA, box, karate, speech-uri motivationale si pictura bisericeasca, dar deocamdata sportul e pe primul loc.
Are doua antrenamente pe zi, pentru ca spune ea „cand sunt in Bucuresti timpul curge altfel. Cand plec la Cluj in pregatire fac si patru antrenamente pe zi. Acolo ziua e mult mai lunga decat in Capitala.” Ca studii, Cristiana a absolvit Facultatea de Teologie Ortodoxa, sectia de Arta Sacra si liceul Iulia Hasdeu bilincv engleza. In perioada liceului a participat la multe olimpiade romana, biologie, engleza, matematica. Cristiana este o forta a naturii. Dar ce reprezinta forta, fara o minte bine antrenata ?

Cu Cristiana Stancu, m-am intalnit intre doua antrenamente la o cafenea. Citea „Succesul redefinit” de Arianna Huffington. „Am primit cartea asta cand am fost prima oara la discursurile TEDx, de la un prieten,” povesteste Cristiana. „ Cumva el a intuit ca voi deveni foarte ocupata, mai ocupata decat eram. Si mi-a zis citeste cartea asta, sa nu intri in vria succesului. Citeam despre timp si despre cum il gestionam. Motto-ul nostru este „grabeste-te” si nu mai suntem atenti la ceea ce facem. Doar bifam sarcina”.

Citeste articolul integral pe Revista Cariere.

Sursa foto: Neil Lockhart / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri