Peste 3.500 de persoane vor putea participa la cursurile gratuite organizate de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca in luna aprilie si pot obtine calificari pentru meserii precum lucrator in comert, bucatar sau inspector resurse umane.

Programele de formare profesionala cu cele mai multe locuri disponibile vizeaza calificari precum: lucrator in comert (315), inspector (referent) resurse umane (293), bucatar (260), agent de securitate (182), frizer, coafor, manichiurist, pedichiurist (171), operator introducere, validare si prelucrare date (160), ospatar (chelner) vanzator in unitati de alimentatie (132), instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze (110), operator calculator electronic si retele (95), comunicare in limba engleza (84).

Cei mai multi participanti se preconizeaza in Bucuresti (154 persoane) si in judetele Bihor (385 de persoane), Brasov (210 de persoane), Hunedoara (168 persoane) si Dambovita (126 persoane).

Pentru detalii, cei interesati se pot adresa agentiei teritoriale pentru ocuparea fortei de munca in a carei raza au domicliul sau resedinta, fie pot vizualiza oferta de cursuri pe www.anofm.ro la sectiunea Formare profesionala.

Citeste si:
Zeci de cursuri de formare profesionala, organizate gratuit de ANOFM
Aproape 100 de cursuri de...
Sursa foto: Syda Productions, Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si
Reconversie profesionala GRATUITA: cum poti deveni ospatar sau frizer
Setari Cookie-uri