Retailerul german Kaufland accepta incepand cu data de 20 aprilie tichete de masa electronice, alaturi de cele in format clasic, pentru plata cumparaturilor.

"Reteaua de hypermarket-uri Kaufland accepta la plata in premiera cardurile de masa Ticket Restaurant, emise de Edenred", se arata intr-un comunicat al companiei emitente de tichete valorice.

Kaufland are in Romania o retea de 108 hypermarket-uri si este unul dintre cele mai mari lanturi de retail alimentar din Romania ca volum de vanzari.

Retailerul german accepta tichete de masa in format clasic inca din anul 2005, insa tichetele electronice nu erau pana in prezent acceptate.

Tichetele de masa electronice (carduri de masa) au fost lansate in Romania in octombrie 2015 si au aceleasi facilitati si reglementari fiscale ca si tichetele clasice, pe hartie. Cardurile de masa vin cu avantaje precum logistica simplificata si flexibilitate.

Pana in prezent, Edenred a emis deja peste 60.000 de carduri de masa Ticket Restaurant.

Edenred este una dintre cele mai mari companii emitente de tichete de masa din Romania, cu activitate pe piata locala din anul 1998. Compania emite sapte tipuri de tichete, cele mai populare fiind tichete de masa pe suport de card si hartie, alaturi de tichete cadou si cardurile de cadouri. In portofoliul companiei se mai afla voucherele de vacanta, tichetele de cresa, tichete de ingrijire medicala si tichetele sociale. Compania are 141 de angajati.

In Romania, peste 35.000 de companii acorda tichete si carduri Edenred.

Compania concureaza pe piata tichetelor cu Sodexo si Up (fosta Cheque Dejeuner).

Sursa foto: Robert Kneschke, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri