MOL Romania si Fundatia pentru Comunitate au acordat a sasea oara Premiile Mentor pentru Excelenta in Educatie unui numar de zece profesori si antrenori, selectati dintre cele 274 de nominalizari primite.

Fiecare dintre cei zece laureati din cadrul acestei editii a primit un premiu in valoare de 8.000 de lei si un trofeu special.

MOL Romania ofera Premiul Mentor profesorilor si antrenorilor de exceptie, considerand ca acesta este un minim gest de recunoastere publica a muncii si activitatii zilnice a acestora. Vorbim despre o munca tacuta, neobservata, deseori neapreciata, dar fara care am fi cu totii mult mai saraci pentru ca am pierde numeroase talente existente in jurul nostru. Mentorii au darul de a descoperi talentul multor copii si de a avea grija de aceste talente prin asocierea lor cu valori fundamentale de viata. Prin aceasta recunoastere publica dorim sa contribuim la aprecierea si respectul dascalilor in comunitatile unde isi desfasoara activitatea”, a declarat Kinga Daradics, CEO & Country Chairman MOL Romania.

Cei zece profesori si antrenori premiati la aceasta editie au fost selectati de catre Consiliul Director al Fundatiei Pentru Comunitate, care a primit in perioada aprilie-decembrie anul trecut 274 de nominalizari. Ca si in editiile precedente, numarul nominalizarilor valoroase a depasit cu mult numarul de premii care se pot acorda, insa nominalizarile pot fi depuse din nou pentru editiile viitoare.

Laureatii Premiului Mentor pentru Excelenta in Educatie

  • Barátosi Iosif Gavril, antrenor de sah, Targu Mures
  • Maria Dida Ghiata, antrenor emerit canotaj, Timisoara
  • Anita Luncan, profesor de chimie, Oradea
  • Márton Árpád, pictor, Miercurea Ciuc
  • Ani Marie Paladi, profesor de violoncel, Bucuresti
  • Pacurar Mária, profesor de matematica, Timisoara
  • Marcel Porof, profesor de geografie, Falticeni, Suceava
  • Petre Rau, matematica si literatura, Galati
  • Tellmann Jen, profesor de fizica, Cluj
  • Gabriela Todor, profesor de violoncel, Cluj

Grupul MOL este o companie multinationala integrata si independenta, cu sediul central in Budapesta, Ungaria. Are operatiuni in peste 30 de tari si aproximativ 26.000 de angajati in intreaga lume. Grupul are peste 75 de ani de experienta in explorarea si productia de hidrocarburi, cu operatiuni de productie in 8 tari si activitati de explorare in 13 tari. Grupul controleaza patru rafinarii si doua unitati petrochimice la nivelul managementului integrat al lantului de aprovizionare, in Ungaria, Slovacia si Croatia. Compania are, de asemenea, o retea de aproximativ 2.000 de benzinarii in Europa Centrala si de Sud-Est, in 12 tari, din care peste 200 in Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri