Tinerii interesati sa obtina un loc de munca in domeniul resurselor umane au la dispozitie cursurile unui scoli de vara, cu sesiuni de lucru in echipa si vizite la companii. Cursurile gratuite vor avea loc in intervalul 4 – 15 iulie in Bucuresti si sunt organizate de HR Club.

"Domeniul resurselor umane atrage tot mai multi tineri care isi doresc sa ajunga specialisti in diverse arii ale HR-ului. Noua generatie de profesionisti are nevoie de pregatire temeinica, cu oportunitati care sa arate perspectivele reale ale domeniului", se arata intr-un comunicat.

Participantii la cursuri vor acumula informatii relevante din intreaga sfera a domeniului resurselor umane, vor avea acces la modele de dezvoltare personala si planificare a viitorului lor profesional si personal, iar la finalul experientei sa poata decide care ramura a domeniului resurselor umane li se potriveste cel mai bine in vederea unei viitoare specializari.

La seminariile si trainingurile scolii de vara, abordarea va fi interactiva si axata pe zile tematice, cu sesiuni de lucru in echipa si vizite de companii, tinerii selectati familiarizandu-se astfel cu domeniul resurselor umane si cu reala complexitate a acestuia.

Termenul limita de inscriere este 29 mai 2016. Detalii despre procesul de aplicare sunt disponibile pe microwebsite-ul Scolii de Vara HR Club Next Generation 2016.

Citeste si:
Ei impart salariile: cat castiga un om de HR
Ei impart salariile in...

Sursa foto: Alex Brylov, Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Fostul HR Manager al BBC vine in Romania