Compania americana CGS (Computer Generated Solutions), furnizor de solutii de outsourcing prezent pe piata din Romania inca din 2006, continua recrutarile si cauta 50 de oameni pentru centrul de la Miercurea Ciuc.

La inceputul anului, compania a inaugurat sediul din Miercurea Ciuc, unde lucreaza deja 50 de persoane. Noua investitie a venit in contextul cresterii cererii de servicii pe piata din Ungaria si, implicit, a nevoii de angajati vorbitori de limba maghiara.

In prezent, CGS cauta inca 50 de persoane, care vor fi angajate in perioada imediat urmatoare, pe pozitii full-time si part-time.

Angajatorii precizeaza ca nu cauta neaparat oameni cu experienta in domeniu, angajatii primind toate informatiile de specialitate necesare posturilor in cadrul trainingului initial, care dureaza de la patru la sase saptamani.

„Ne concentram atentia catre candidatii cu dorinta de munca, varsta si experienta nefiind criterii eliminatorii. Cautam absolventi de facultate sau cu studii in curs. Ei pot avea sau nu experienta in domeniu, compania investeste in pregatirea si formarea lor. Oferim sesiuni de pregatire si training intensive. Multi dintre managerii CGS Romania au inceput candva in compania noastra pe pozitii de entry-level”, declara Vladimir Sterescu, Country Manager CGS Romania.

CGS Romania are acum sase centre de suport in Bucuresti, Brasov, Sibiu, Targu Jiu, Miercurea Ciuc si Galati, ce furnizeaza servicii de outsourcing in 22 de limbi straine.

Sursa foto: ProStockStudio, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri