Vianney du Parc, directorul general al companiei Edenred, care furnizeaza de carduri si tichete valorice, a fost promovat in pozitia de director regional pentru Europa Centrala. El va conduce operatiunile grupului in Bulgaria, Cehia, Polonia, Romania, Rusia, Slovacia si Ungaria.

Vianney a preluat operatiunile filialei romane in martie 2015 si, sub conducerea sa, Edenred a fost primul emitent care a lansat in Romania tichetele de masa electronice, in octombrie 2015.

De asemenea, Edenred Romania a lansat sub conducerea lui Vianney du Parc si Spendeo - prima solutie integrata de gestionare a cheltuielilor de afaceri, prin care companiile pot elimina procesele manuale de decont si pot imbunatati controlul asupra cheltuielilor efectuate de angajat.

"Prioritatea mea in noul rol regional este sa devenim punctul de referinta pe pietele din Europa Centrala, in care exista potential de crestere semnificativ pentru Edenred, atat in zona beneficiilor extra-salariale, cat si in cea a gestiunii cheltuielilor profesionale, segmente in care acceleram tranzitia la solutii digitale", a declarat Vianney du Parc.

Vianney du Parc, 38 de ani, este absolvent al Léonard de Vinci Business School (EMLV) si are studii post-universitare in Finante la IAE Dijon Management School. Si-a inceput cariera la Deloitte ca auditor. In 2005, s-a alaturat grupului Accor, in care a ocupat mai multe pozitii in departamentele financiare. In 2010, Vianney du Parc s-a alaturat grupului Edenred, in calitate de financial controller pentru Europa Centrala si Scandinavia, fiind apoi numit managing director al Edenred Polonia in 2011 si preluand conducerea operatiunilor Grupului in Romania, Bulgaria si Ungaria din 2015.

Iti recomandam sa citesti si articolul La pranz cu managerul francez care simte ca a renascut in Romania: "Aici, oamenii te saluta, in Polonia simteam ca nu exist"

Sursa foto: Razvan Baltaretu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri