Companiile din IT&C s-au clasat si in acest an in topul celor mai doriti angajatori din Romania, potrivit studiului realizat de Catalyst Solutions in randul a aproape 11.000 de oameni. Oracle conduce clasamentul, urmat de Google, Microsoft si IBM, conform Revistei CARIERE

Studiul “Cei mai doriti angajatori”, care masoara gradul de atractivitate a brand-urilor de angajatori si asteptarile pe care tinerii le au de la acestia, arata ca jumatate dintre primele 10 companii din clasament sunt giganti IT: Oracle, Google, Microsoft, IBM, HP. Pe langa acestia, pozitii superioare au obtinut companii din domeniul automotive - Continental- si energie - OMV Petrom. In top 20 au intrat si Renault Romania, P&G, BCR, EY Romania si Deloitte.

Se constata insa diferente in functie de orase. De exemplu, la Timisoara pe primul loc in clasament se afla Continental, urmat de Hella si Microsoft, in timp ce la Cluj-Napoca pe primele locuri sunt Google, Emerson si Endava.

Citeste articolul integral pe Revista CARIERE

Sursa foto: gpointstudio / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri