Deciziile mari de investitii le iau si astazi impreuna, la fel si pe cele legate de personal. Felix Patrascanu, unul dintre cei trei fondatori ai FAN Courier, povesteste cum a construit impreuna cu fratii Adrian si Neculai Mihai o afacere pe temelii solide si cum crede el ca au reusit ca, timp de 18 ani, sa evite disensiunile si eventualele rupturi de nereparat, conform Revistei CARIERE.

Cui, dintre cei trei proprietari ai FAN Courier, ii apartine ideea infiintarii unei firme de curierat?

Eu, Adrian si Neculai suntem prieteni din copilarie si am ramas prieteni chiar daca viata ne-a dus, initial, pe fiecare in alta parte. Eu ma pregateam sa devin judecator, Adrian Mihai absolvise Academia de Educatie Fizica si Sport iar Neculai Mihai, Politehnica. Ideea infiintarii unei companii de curierat i-a apartinut lui Neculai, desi singurul care avea cat de cat experienta in acest domeniu eram eu. Lucrasem la Cargus, una dintre primele firme de curierat aparute la noi dupa `90, iar in acel moment eram pe punctul de a ma angaja in alta parte, intr-o firma de distributie a presei. Neculai si Adrian aveau un alt business care nu era ceea ce isi doreau. Ei mi-au propus sa incepem un business in curierat si am zis sa o facem, chiar daca la acel moment singurul nostru activ sau capital era dorinta de a face ceva nou care sa dureze. Nu aveam nici experienta foarte mare si nici bani de investit.

Citeste articolul integral pe Revista CARIERE.

Sursa foto: nicoElnino / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri