Cateva zeci de joburi sunt disponibile in aceasta vara in Germania, pentru lucratori calificati in domeniul hotelier – gastronomic, care vor sa se angajeze sezonier. Se cauta, in principal, ospatari, iar salariile urca pana la 2.000 de euro.

Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti dispune, prin intermediul Retelei EURES, de 34 de posturi in domeniul hotelier – gastronomic, dintre care 22 de posturi de ospatari, doua pozitii de barmani, opt posturi de bucatar/commis de cuisine/bucatar grill si doua posturi de receptioner.

Joburile sunt care doresc sa desfasoare o activitate sezoniera in Germania si sunt oferite de Hotel Marriott Frankfurt si Block House. Angajarea se face pe o perioada de un an, cu posibilitate de prelungire a contractului de munca pe perioada nedeterminata.

Salariile oferite variaza intre 1.500 si 2.200 euro brut pe luna, in functie de calificare si experienta profesionala, pentru posturile de ospatar si barman si de 1.500 - 2054 euro brut peluna, in functie de calificare si experienta profesionala, pentru posturile de bucatar/commis de cuisine/bucatar grill si receptioner.

Pentru ocuparea carora se va organiza selectie la Brasov in septembrie 2016.

Citeste si:
Cum puteti cumpara vacante la jumatate de pret in 2020
Cand este indicat sa facem...

Sursa foto: Robert Kneschke, Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
1 din 2 firme va angaja in 2020. Romania are nevoie de 1 mil. angajati