Joaca in spectacole de teatru de la 7 ani, a castigat premii cu Trupa de Teatru AS a Liceului Gheorghe Lazar la festivaluri de teatru tanar, a fost unul dintre cei 6 bucuresteni care au luat 10 la bacalaureat, anul trecut, iar acum invata actoria la prestigioasa New York University –Tisch School of the arts. Maria Luiza Muller ii admira pe Al Pacino si pe Meryl Streep, isi doreste sa faca proiecte de teatru in SUA si in Romania, la fel ca Andrei Serban, dar n-ar spune nu nici filmului, scrie Revista CARIERE.

Maria Luiza are doar 19 ani si toate visurile unei astfel de varste. Plus entuziasmul, pasiunea si zambetul cu care se porneste pe un astfel de drum ambitios, care, in mod ideal, ar trece de pe Broadway la Hollywood si, de acolo, in Romania. Pana acum lucrurile i-au iesit asa cum le-a planuit. Parintii i-au sustinut pasiunea exclusiva pentru actorie, a intalnit profesori si colegi de la care sa invete si cu care sa obtina rezultate si a fost admisa la o institutie de invatamant prestigioasa, dar costisitoare. Ca sa ajunga acolo a fost nevoie sa dea „bacalaureatul american”- SAT pe cand era in clasa a XI-a si sa depuna dosare la peste 20 institutii de invatamant superior din SUA si Marea Britanie. Cand a primit raspunsul de la NYU a renuntat la toate celelalte optiuni: acolo isi dorise sa ajunga.

„Am preferat sa merg la NYU pentru ca stiu ca e una dintre cele mai bune din lume si imi ofera o educatie extraordinara. Chiar dupa primul an am observat cat de mult am progresat. Iar actoria de teatru este de baza. Desi actoria de teatru si actoria de film sunt complet diferite, practic principiile sunt aceleasi.”

Citeste articolul integral pe Revista CARIERE.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri