Un numar de 50 de tineri absolventi de licee teoretice si tehnice din Iasi vor putea sa participe timp de o luna la seminarii si traininguri de dezvoltare personala si pe instrumente specifice cercetarii de piata, in cadrul proiectului GfK Vocational School, realizat de catre GfK Global Service Center in parteneriat cu Scoala de Valori.

GfK Vocational School incepe in 19 septembrie pentru 50 de absolventi de liceu din Iasi, dornici sa se cunoasca pe sine, sa se formeze ca profesionisti si sa exploreze, indrumati de mentori dedicati, domeniul cercetarii de piata. Proiectul se pliaza pe nevoile de dezvoltare ale tinerilor vorbitori de limbi straine, care vor sa isi valorifice abilitatile si punctele forte pentru a-si crea un viitor de succes intr-o multinationala si pentru a obtine independenta financiara.

Timp de o saptamana (19-23 septembrie 2016), tinerii vor fi scosi din zona de confort in cadrul unor ateliere interactive de autocunoastere si dezvoltare personala, livrate de traineri din Scoala de Valori. Acestia isi vor descoperi valorile si pasiunile si isi vor dezvolta abilitati care ii vor face mai pregatiti pentru un viitor job intr-un mediu de lucru dinamic, profesionist.

Educatia non-formala din primele zile va fi completata de trei saptamani de practica si workshop-uri de specialitate (26 septembrie–14 octombrie 2016) sub indrumarea profesionistilor din GfK Global Service Center Iasi. Participantii vor dobandi cunostinte si competente utile in domeniul cercetarii de piata si vor intelege mai bine ce presupune munca intr-o companie de succes de pe piata romaneasca.

Mai mult, la finalul proiectului, tinerii care se regasesc in activitatea de cercetare de piata vor putea opta pentru un job sau un internship in cadrul GfK Global Service Center Iasi.

Absolventii de liceu sunt incurajati sa se inscrie pentru participarea gratuita la GfK Vocational School in perioada 1 august-7 septembrie 2016. Mai multe detalii despre inscriere pot fi gasite pe pagina proiectului.

Sursa foto: racorn, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri