Firma de consultanta Deloitte a inceput sa recruteze IT-isti pentru centrul tehnologic pe care il dezvolta in Bucuresti prin intermediul Deloitte Tehnologie. O solicitare pentru ajutor de stat in valoare de 5,6 milioane de lei depusa de Deloitte Tehnologie a fost respinsa intr-o prima etapa, insa compania a aplicat din nou in cadrul programului prin care Ministerul Finantelor sprijina infiintarea de locuri de munca, iar in prezent asteapta un raspuns.

Potrivit informatiilor prezentate de Ministerul Finantelor despre proiect, Deloitte Tehnologie intentioneaza sa infiinteze 630 de locuri de munca la centrul din Bucuresti.

Deloitte a postat deja pe site-ul sau anunturi pentru IT-isti care ar urma sa lucreze in noul centru. Pana la sfarsitul anului ar vrea sa ajunga la aproximativ 60-70 de angajati, care sa asigure servicii pentru clienti globali in cadrul unui proiect pilot, potrivit unor informatii furnizate de companie.

Specializarile cautate sunt SAP, Analytics, Information Management si Digital.

"Deloitte isi intareste capacitatea de dezvoltare tehnologica in Romania. Avem ambitii mari si am vrea sa iei parte la dezvoltarea practicii noastre de tehnologie in regiune", anunta compania din Big 4.

Un exemplu de astfel de loc de munca este Java Technical Lead. Cei care aplica pentru acest post ar trebui sa indeplineasca mai multe conditii, printre care:

  • experienta solida, de peste 7 ani, ca dezvoltator Java;
  • experienta foarte buna la conducerea unor echipe de de 10 sau mai multi dezvoltatori juniori;
  • experienta in utilizarea unor programe precum Atlassian Jira, Confluence si BitBucket / GitHub;
  • abilitate sa lucreze in medii de lucru bazate pe Windows si Linux.

Cunostinte excelente de:

  • Limbaje de programare Java/J2EE;
  • Frameworks: Spring/Struts, ORM framework like Hibernate, iBatis, etc.;
  • Agile Methodologies (Scrum / Kanban);
  • Continuous Integration si TDD.

Sursa foto: Sursa Foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri