SAP Romania, companie de solutii software de business si tehnologie, anunta numirea lui Cristian Popescu in functia de managing director, care a ocupat anterior functia de director national de vanzari in cadrul Fujitsu Romania.

Noul managing director al SAP Romania este absolvent al Universitatii Politehnice din Bucuresti – Facultatea de Inginerie Electrica - si detine o serie de certificari postuniversitare din partea Institutului de Administrare a Afacerilor (ASEBUSS) si din partea IMD Business School, din Elvetia.

Obiectivul principal al acestuia va fi sa sustina in continuare strategia companiei de transformare digitala a clientilor din Romania.

SAP Romania a inregistrat, in anul 2015, o cifra de afaceri de 40 de milioane euro si un profit de 11 milioane euro. Si pentru 2016, compania vizeaza o crestere a afacerilor, pe baza accentuarii nevoii clientilor de a se adapta noilor modele de business impuse de tehnologiile digitale.

In prezent, peste 500 de companii din Romania utilizeaza solutii business SAP, acestea provenind din toate domeniile de activitate, precum productie, utilitati, bancar, asigurari, transport si retail.

Pe plan local, SAP are birouri in Bucuresti, Timisoara si Cluj, cu o echipa de 400 de angajati, care ofera servicii de consultanta si de implementare a proiectelor bazate pe solutii SAP pentru clientii din Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA).

Sursa foto: Singkham, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri