De 15 ani, programul de Executive MBA oferit de Tiffin University in parteneriat cu Universitatea din Bucuresti pregateste cu succes profesionisti in afaceri, slefuieste cariere si dezvolta lideri.

In aceasta toamna, antreprenori, directori, manageri de top si middle manageri ai companiilor multinationale si locale, vor incepe cursurile programului Executive MBA.
Dornici sa isi aprofundeze cunostintele de business si sa isi imbunatateasca performantele manageriale, acestia au asteptari foarte clar demarcate in ceea ce priveste evolutia profesionala si personala.

”La Tiffin University, standardele academice, superioare altor scoli de afaceri, conduc la excelenta, prioritate majora pentru orice mediu de business. Studentii nostri invata sa-si asume mai mult decat cred ca pot face pentru a putea sa isi descopere adevaratul potential”, declara reprezentantul Tiffin University in Romania, Roxana Farrugia.

Programul de Executive MBA desfasurat in Romania este unul competitiv si exclusivist in acelasi timp, oferind o experienta academica identica cu cea oferita in campusul din Statele Unite de catre profesorii americani. Tiffin Executive MBA este un program in care profesorii si studentii deopotriva impartasesc nu doar cunostinte profesionale pur teoretice, ci si cazuri, solutii concrete si evenimente care le-au marcat evolutia profesionala si personala.

Programul se intinde pe o perioada de 21 luni si conține 9 module cu desfasurarea acestora in week-end. Pentru fiecare modul sunt alocate trei week-end-uri in clasa, iar intre module exista o pauza de patru saptamani.
La finalul programului, absolventii vor primi diploma Executive Master in Business Administration oferita de Tiffin University, dar si o diploma de Master in Administrarea Afacerii, oferita de Universitatea din Bucuresti.

Cei care au absolvit cursurile Universitatii Tiffin stiu ca un Executive MBA in portofoliu iti certifica valoarea si capacitatea de a conduce.

“Pentru oricine doreste sa fie mai increzator in sine, mai puternic din punct de vedere profesional sau care cauta sa-si descopere adevaratul potential, Tiffin Executive MBA este o alegere de succes”, declara Claudia Hiristea, absolventa a programului si reprezentant al uneia dintre cele mai mari companii producatoare de produse farmaceutice din Romania.
Parcurgerea unui astfel de program academic s-a dovedit a fi o rampa de lansare in mediul de afaceri romanesc, oferind studentilor oportunitatea de a-si dezvolta aptitudinile si de a-si descoperi noi motivatii.

Din 22 octombrie incep cursurile programului Tiffin Executive MBA, iar sesiunea de inscriere se incheie in data de 30 septembrie.

Despre Tiffin University

Tiffin University promoveaza traditia calitatii ce are la baza un istoric de peste 125 de ani, timp in care a dezvoltat un portofoliu variat de domenii academice, studii universitare, postuniversitare si activitati extracurriculare. Succesul in piata romaneasca este intarit de colaborarea, din 1999, cu Universitatea din Bucuresti. Din 2002, programul Tiffin Executive MBA la UB a fost recunoscut drept unul dintre cele mai performante programe de acest tip. In acest context, Tiffin University isi propune sa isi pastreze si sa isi imbunatateasca standardul de calitate oferit in programele de educaţie manageriala, cu convingerea ca, in acest fel, aduce un aport consistent in ceea ce priveste cresterea calitatii in zona de management a companiilor private si publice din Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri