Astfel, in Spania sunt disponibile 816 posturi (muncitor necalificat in agricultura, sofer camion, maseur), in Italia – 140 de posturi (asistent medical generalist, ingrijitor persoane), iar in Marea Britanie – 110 posturi (ingrijitor persoane la domiciliu).

De asemenea, angajatorii din Austria pun la dispozitie 80 de posturi (camerista, bucatar sef, ajutor de bucatar, chelner), iar cei din Germania ofera 78 de posturi (asistent medical generalist, electrician in constructii, specialist restaurant, receptioner, personal servire clienti, etc)

In aceasta perioada sunt disponibile joburi si in Finlanda, Slovacia, Suedia, Republica Ceha, Irlanda, Belgia, Croatia, Bulgaria, Norvegia, Ungaria si Olanda.

Pentru ocuparea acestor posturi vacante se solicita experienta, calificare in domeniu, precum si cunostinte bune/foarte bune de limba a statului respectiv sau de limba engleza. Persoanele cu domiciliul in Bucuresti, care corespund conditiilor ofertelor, se pot adresa consilierului EURES din cadrul A.M.O.F.M Bucuresti.

Sursa foto: Maxx Studio, Shutterstock