Majoritatea companiilor care participa la targul de joburi Angajatori de Top din aceasta toamna ofera salarii cuprinse intre 300 si 400 de euro pentru programele de internship si intre 1.000 - 1.500 euro, dar si peste 1.500 euro pentru joburile dedicate profesionistilor, cu peste 3 ani experienta.

Remuneratia oferita de companii pentru pozitiile deschise variaza in functie de nivelul de experienta, cerintele jobului si industria in care activeaza angajatorul.

Pentru programele de internship, majoritatea angajatoriilor ofera salarii cuprinse in intervalul 300 - 400 de euro, iar pentru pozitiile entry-level cele mai multe companii ofera salarii in valoare de 400-500 de euro. In ceea ce priveste joburile care se adreseaza specialistilor cu nivel mediu de experienta, majoritatea companiilor ofera salarii in intervalul 500-700 euro, iar pentru pozitiile dedicate candidatilor cu nivel senior, remuneratia este cuprinsa intre 1.000-1.500 euro si peste 1.500 euro.

Companiile ofera si o serie de beneficii non-salariale, pe langa oferta salariala, iar cateva dintre cele mai neobisnuite astfel de beneficii sunt:
• calatorie intr-o destinatie exotica pentru toti angajatii, in masura in care obiectivele de business sunt indeplinite peste target;
• Ziua de vineri este ziua masajului;
• Asigurare medicala pentru angajat si pentru familia lui;
• Reduceri la parteneri: institutii bancare, ansambluri rezidentiale, companii de autoturisme;
• Stele pe “Walk of Fame”;
• Discount la cursuri de antreprenoriat pentru copii angajatilor;
• Discount la teatrul Notara.

54% dintre companiile prezente la eveniment ofera astfel de pachete angajatilor, pe langa pachetele salariale. Scopul acestor beneficii suplimentare fiind acela de a mentine un grad ridicat de motivare si satisfactie la locul de munca din partea angajatilor.

Targul Angajatori de Top va avea loc in zilele de 14 si 15 octombrie, la Sala Palatului.

Sursa foto: pathdoc, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri