La inceputul anilor 2000 a inceput “moda” programelor de teambuilding si training, iar de prin 2015, au prins elan programele de wellbeing. Totusi, “moda” s-a transformat in ceva permanent in randul companiilor de succes, pentru ca toate aceste investitii in dezvoltarea si motivarea angajatilor au dat rezultate, conform Revistei CARIERE.

Acum, in toamna lui 2016, cred ca este esentiala implementarea unor program de wellbeing in orice companie, necontand dimensiunea acesteia, locatia sau produsele si serviciile pe care aceasta le oferta. Consider ca nici o companie nu poate avea succes fara a se gandi la bunastarea oamenilor sai – iar oamenii nu pot avea succes daca nu se simt bine in fiecare zi. Spre exemplu, Vision Consulting activeaza din 2004 pe aceasta piata a serviciilor dedicate imbunatatirii performatei in randul angajatilor.

Cred ca oamenii sanatosi pot lucra mai bine, sunt fericiti, se ajuta intre ei si sunt mai eficienti. Angajatii cu probleme de sanatate sunt in general lenti, se simt foarte obositi si sunt nefericiti… ca si cum locul de munca este un simptom al modului lor de viata.

Esti interesat de domeniul HR? Te invitam sa te inscrii la conferinta WS2GROW, din 3 noiembrie, in care vom vorbi despre cele mai potrivite metode de dezvoltare personala si despre cum poate fiecare organizatie sa isi dezvolte echipe puternice si lideri inspiratori.

Citeste articolul integral pe Revista CARIERE.

Sursa foto: Poznyakov

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri