Serviciul 7Card, care acopera accesul la aproximativ 400 de sali de fitness in tara, are in prezent 16.000 de abonati activi si peste 20.000 de abonati inactivi, iar jumatate din aceste abonamente sunt platite de companii si oferite practic drept bonus extrasalarial angajatii lor, potrivit fondatorului Andrei Cretu, prezent la conferinta WS2GROW.

“Cam jumatate din abonati isi platesc singuri abonamentul si jumatate sunt abonamente platite de companie. Unele companii platesc doua abonamente pentru fiecare angajat, dar sunt si companii care platesc 10 lei”, spune Andrei Cretu, co-fondator Benefit Seven, compania care a lansat abonamentul 7Card pentru sport pentru angajatii din Romania.

Pretul unui abonament 7Card in Bucuresti se situeaza intre 100 si 150 lei pe luna per angajat, sub media pietei de 180 lei. In provincie, pretul variaza intre 60 si 100 lei. Accesul este valabil pentru 163 de sali in Bucuresti si 202 in alte orase din tara, oricand si la orice activitate sportiva din programul salii de fitness.

Andrei Cretu mai spune ca primele 2-3 luni sunt luni critice pentru un angajat care incepe o activitate fizica, fapt pentru care “sunt multe abonamente intrerupte dupa 2-3 luni de utilizare, pierdem abonati destul de repede”. Insa, daca se trece de aceasta linie critica, rata de folosire a abonamentelor este foarte mare.

Doar unul din 5 romani practica o activitate fizica cu o oarecare regularitate si 3-5% din populatia Romaniei sunt membrii de fitness. Insa, pe masura ce PIB pe cap de locuitor creste si se aliniaza cu standardele occidentale, creste si numarul oamenilor care practica sport cu regularitate, potrivit fondatorului 7Card.

Partenerii evenimentului WS2GROW sunt Benefit Seven (partener), Lugera – The People Republic (partener), Up Romania (partener) si Persons (sponsor).

Sursa foto: Udrescuovidiu.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri