Richard Branson considera ca lectura inspira noi idei si iti ofera lectii de leadership. Intr-o postare recenta pe blogul sau, “Citeste ca sa conduci”, fondatorul Virgin Group dezvaluie cinci carti preferate din cele citite in 2016, conform Entrepreneur.

Suntem in mijlocul sarbatorilor, ceea ce inseamna ca este timpul sa ne relaxam. Pentru Richard Branson asta inseamna sa stai linistit, cu o carte sau o revista preferata, o ceasca de ceai si o agenda.

Antreprenorul miliardar recomanda Winners de Alastair Campbell si If I could tell you just one thing” de Richard Reed ca surse de inspiratie si sfaturi cu privire la conducere.

Branson crede intr-o mentalitate bazata pe “crestere” la fel cum spune Matthew Syed in cartea sa Black Box Thinking. Cartea lui Syed este buna pentru antreprenori, abordand teme de atitudine, esec si comportament, spune Branson pe blogul sau.

Pentru cei care sunt in cautarea unei lecturi despre politica, Branson recomanda cartea sa preferata “Ending the war on drugs”. Cartea reuneste perspectivele unui grup de experti care explica reforma politicii medicamentelor si tratarea abuzului de medicamente ca o problema de sanatate.

Citeste si:
CNAIR va economisi 3 milioane de euro in urma reducerii de posturi
Cuc: In urma restructurarilor...

Branson mai sfatuieste pentru aceasta iarna cartea lui John Steinbeck, “Travels with Charley”. Este o carte despre excursia autorului pe intreg teritoriul SUA alaturi de cainele sau, Charley. Miliardarul numeste cartea un “ghid subtil cu privire la modul de a trai”.

Sursa foto: Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si
De ce este momentul celei mai inspirate generatii de antreprenori?