Odata cu sezonul vacantei, s-ar putea sa te gandesti ca este perioada propice pentru a darui cadouri clientilor tai pentru a-ti construi o imagine favorabila ca firma. Un moment foarte prost pentru a face asta, spun specialistii!
De ce nu ar mai trebui sa trimitem cadouri business de Craciun? John Ruhlin, specialist in… cadouri, autor al cartii The Art and Science of Using Gifts to Cut Through the Noise, Increase Referrals, and Strengthen Retention, ne avertizeaza ca moda trimiterii cadourilor de Craciun ar trebui sa inceteze conform Revistei CARIERE

Care ii sunt argumentele?

Acesta spune ca, daca nu am apucat sa le trimitem partenerilor si clientilor, sa nu o mai facem. Iata de ce cadourile business de Craciun ar trebui sa dispara din gandirea corporatista:

Nu faci cadouri atunci cand lumea se asteapta la ele. Adevarul este ca toata lumea face asta in perioada sarbatorilor. Chiar vrei sa oferi unul dintre cele 50 de cadouri pe care le-au primit clientii tai? Indrazneste sa fii diferit. Trimite cadouri in perioade neasteptate ale anului. Asa, poti sa fii sigur ca gestul tau va fi mai apreciat.

Citeste articolul integral pe Revista CARIERE.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri