Acum cateva zile, am cunoscut un pilot al companiei Ryanair in Bucuresti. Acest comandant era pasionat de zbor si isi iubea slujba. Un om fericit la prima vedere, dar, cand a inceput sa vorbeasca despre Ryanair, nu a avut cuvinte de lauda despre CEO-ul lui, Michael O’Leary, conform Revistei CARIERE.

Stiu ca O’Leary are in industria aeriana o reputatie de persoana obraznica si cu un discurs vulgar. Multi il descriu ca fiind arogant si dispus sa faca afirmatii pe care mai tarziu sa le contrazica singur. Dar acest comandant a avut inca o remarca ce reprezenta cea mai mare problema pentru el: nu avea incredere in CEO-ul sau. Il vedea ca pe un pericol pentru viitorul companiei.

Cand am auzit povestea lui, m-am gandit si la Barometrul despre Incredere Edelman 2017, care dezvaluie declinul increderii la nivel global. Aceasta cercetare a relevat ca CEO-ul inregistreaza acum cel mai scazut nivel de credibilitate din toate timpurile.

Citeste articolul integral pe Revista CARIERE.

Sursa foto: Shutterstock/ Rawpixel.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri