Secretarul de stat in Ministerul Muncii si Justiei Sociale, Adrian Marius Dobre, va fi prezent in cadrul conferintei HR 2.0 Deficitul de talente, organizata de wall-street.ro, in data de 2 martie, la hotelul Sheraton.

Adrian Marius Dobre va vorbi in panelul intai al conferinte, care are ca tema centrala problema deficitului de angajati pe piata muncii.

Daca esti interesat de eveniment, te invitam sa te inscrii gratuit aici.

Obiectivul acestei editii a conferintei este sa aducem la aceeasi masa specialisti in resurse umane, antreprenori, experti in servicii, consultanti, traineri, manageri de top si reprezentanti ai institutiilor de stat.

Impreuna cu acestia vom lua pulsul pietei muncii si vom discuta despre cel mai fierbinte subiect din piata muncii, care apasa pe umerii oamenilor de Resurse Umane, si anume deficitul acut de talente cu care se confrunta companiile in ultima perioada.

Vom afla care sunt domeniile in care angajatorii intampina cele mai mari dificultati in recrutare si vom veni cu solutii de imbunatatire a acestei situatii. Vom discuta despre motivarea, dezvoltarea oamenilor odata intrati in companii si despre asteptarile angajatilor de la companii. De asemenea, va vom prezenta o serie de exemple de bune practici din companii de top.

Intre speakerii evenimentului de mai numara:

  • Cristina Savuica, Chief Happiness Officer Lugera
  • Bogdan Badea, Chief Sales Officer eJobs Group
  • Alecxandrina Deaconu, Profesor universitar dr. in cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti
  • Andrei Cretu, Co-fondator Benefit Seven
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri