O paralela intre cei doi giganti arata cat de important este un CEO puternic pentru impulsionarea inovatiei. Fiindca are o abordare radicala a modului in care poate fi favorizata inovatia intr-o corporatie, Amazon invinge Google in jocul produselor digitale pentru locuinte conectate, scrie revista CARIERE.

Recent, compania-mama a Google, Alphabet Inc., a scos la iveala Home – raspunsul dat lui Echo, produsul-rival al companiei Amazon – un nou jucator pe piata aparatelor si dispozitivelor care transforma caminele a milioane de oameni in asa-numitele „locuinte conectate”.
Conform estimarilor facute de BI Intelligence, piata produselor pentru locuinte conectate va creste cu o rata anuala de 67% pe parcursul urmatorilor cinci ani, mai rapid decat piata smartphone-urilor sau cea a tabletelor.

Citeste articolul complet revista CARIERE.

Sursa foto: IMD Lausanne, Switzerland. IMD is a top-ranked business school. - See more at: https://www.cariereonline.ro/leadership/management/jocul-inovatiei-google-iese-sifonat-din-lupta-cu-amazon#sthash.WD7ifCxX.dpuf

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri