Un angajat de la receptia hotelului Intercontinental castiga un salariu de 1.200 de lei, a declarat un reprezentant al Intercontinental Bucharest, prezent la un targ de joburi din Bucuresti.

„Salariul nostru este cel practicat la nivelul domeniului hotelier. La receptie, spre exemplu, salariul este de 1.200 lei, dar le oferim si multe alte avantaje: bonuri de masa contorizate in restaurantul angajatilor, programe de training, programe de incentivare, astfel, pe langa salariul fix, in functie de cat vand, angajatii sunt recompensati” a declarat un reprezentant Intercontinental Bucharest.

Acesta a adaugat ca una dintre provocarile pe care le intampina, ca angajator, este lipsa de interes a tinerilor pentru joburi pe termen lung.

Tinerii vor mai mult practica si joburi part-time. Un aspect deloc imbucurator pentru domeniul hotelier, unde iti doresti pe cineva care sa invete standardul, sa se obisnuiasca cu echipa si sa livreze impreuna servicii de 5 stele. Noi asta ne dorim, nu ne ajuta foarte mult un om care vine si pleaca la scurt timp”, a explicat reprezentantul hotelului.

Sursa foto: Dmitry Kalinovsky / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri