Activitati de spectacole

Activitati de spectacole

Castigul mediu net in domeniul activitati de spectacole, culturale si recreative a inregistrat o crestere de 30% in ultimul an, angajatii din acest domeniu adaugandu-si la salariu 464 de lei.

Astfel, potrivit datelor din luna februarie, salariul mediu net in acest sector se ridica la 2.010 lei (443 de euro).

Foto: aerogondo2, Shutterstock

Transporturi aeriene

Transporturi aeriene

Castigul salarial mediu net in domeniul transporturilor aeriene a inregistrat o crestere de 11,7% in ultimul an, angajatii din acest domeniu adaugandu-si la salariu 465 de lei.

Astfel, potrivit datelor din luna februarie, salariul mediu net in sectorul transporturi aeriene se ridica la 4.413 lei (974 de euro).

Foto: Angelo Giampiccolo, Shutterstock

IT

IT

Castigul mediu net in domeniul IT a inregistrat o crestere de 9,3% in ultimul an, angajatii din acest domeniu adaugandu-si la salariu 483 de lei.

Astfel, potrivit datelor din luna februarie, salariul mediu net in sectorul IT se ridica la 5.631 lei (1.250 de euro), acesta fiind unul dintre domeniile cu cele mai mari castiguri din tara.

Foto: gaudilab, Shutterstock

Sanatate

Sanatate

Castigul mediu net in domeniul sanatate si asistenta sociala a inregistrat o crestere de 35% in ultimul an, angajatii din acest domeniu adaugandu-si la salariu 691 de lei.

Astfel, potrivit datelor din luna februarie, salariul mediu net in sectorul sanatatii se ridica la 2.634 lei (581 de euro).

Foto: Andresr, Shutterstock

Administratie publica si aparare

Administratie publica si aparare

Castigul mediu net in domeniul administratie publica si aparare a inregistrat o crestere de 24,1% in ultimul an, angajatii din acest domeniu adaugandu-si la salariu 694 de lei.

Astfel, potrivit datelor din luna februarie, salariul mediu net in sector se ridica la 3.568 lei (787 de euro).

Foto: Anton Prato, Shutterstock

Sursa foto: spaghettikk, Shutterstock