In ultimii ani, pretentiile salariale ale tinerilor sunt tot mai mari si mai diverse. In ciuda faptului ca angajatorii ofera, pe langa salarii, si o multime de beneficii (abonamente medicale, program flexibil de lucru, cursuri de dezvoltare personala, tichete valorice si facilitati sportive si de recreere), tinerii nu sunt foarte interesati de ele. Exista insa si exceptii.

"In general, asteptarile cu care vin candidatii sunt cu 20-30% mai mari decat ceea ce au in jobul actual, daca ne referim strict la pachetul salarial. In ciuda diverselor beneficii, de cele mai multe ori salariul conteaza cel mai mult. Totusi, dintre beneficiile oferite, sunt cateva pe care le apreciaza in mod deosebit. Spre exemplu, multi fiind tineri parinti apreciaza oferirea de catre companie a abonamentelor medicale pentru copii. Totodata, angajatii cei mai tineri apreciaza parcarea securizata pentru biciclete, implicarea companiei in diverse programe sportive sau chiar de gatit. Dar, cu certitudine, de la un nivel salarial in sus mult mai importante raman proiectul la care lucreaza si echipa, dar si perspectivele de dezvoltare", a declarat pentru wall-street.ro, Madalina Teodorescu, HR Manager Avangate.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: Dreamstime.com