De la inceputul verii si pana in prezent, companiile din Romania au investiti intre 5% si 10% din bugetul de resurse umane in programe wellbeing destinate angajatilor. Cele mai cautate programe sunt workshop-urile de nutritie, de ergonomie, cursurile de parenting si training-urile de mindfulness. Pe langa acestea, un alt program cu un numar semnificativ de solicitari este coaching-ul one-to-one pe subiecte legate de dezvoltarea personala.

Vara aceasta au avut mare succes programele de dezvoltare fizica si psiho-emotionala. Nutritia reprezinta, in continuare, un interes major al angajatilor, in timp ce subiectul ergonomiei ia si el amploare in randul companiilor in care angajatii petrec mult timp pe scaun, in fata calculatorului. Alte programe care sunt in trend inca de la inceputul anului sunt cele de mindfulness si hobby

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: Dreamstime.com