Cu siguranta ati vazut sau ati auzit de panoul acela mare de la intrare cu numele si pozele angajatilor model ai companiei. Ati ajuns macar o data in viata „Angajatul anului”? Daca nu, mai jos gasiti cateva sfaturi despre cum puteti ajunge la aceasta distinsa onoare acordata de compania in care lucrati. De ce nu, poate anul acesta panoul va fi imbogatit cu profilul dumneavoastra!

Pot fi multe situatii placute sau neplacute la serviciu, dar atunci cand aveti un scop bine stabilit, trebuie sa fiti constient de urmatoarele:

1. Ramaneti consecvent in munca depusa

Daca doriti sa fiti numit angajat al anului, atunci trebuie sa va asigurati ca aveti o performanta buna luna de luna. Nu inseamna ca functioneaza daca numai in anumite momente ale anului sunteti buni, iar in alte momente deveniti iresponsabil si incepeti sa lasati sa se schimbe lucrurile. Consecventa este unul dintre primele lucruri la care se uita sefii atunci cand se gandesc pe cine sa numeasca angajatul anului. Aceasta decizie nu este usor de luat si numai dupa ce au luat in considerare o serie de lucruri si au primit feedback de la diverse persoane din companie pot da un verdict final.

Citeste articolul complet pe Revista CARIERE.

Jobul tau are mai multe sanse sa fie vazut de oamenii potriviti pentru tine, daca il promovezi la noi. Posteaza aici.

Sursa foto: racorn, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri