La Conferinta „Demne. Puternice. Impreuna” am vorbit despre forta interioara a femeilor care au curajul sa iasa din situatia de victima. In cazul de fata, victimele violentei domestice. E necesar sa incurajam oamenii sa lupte impotriva nedreptatilor cu care se intalnesc in viata de zi cu zi. Sa nu mai accepte verdictul „nu se mai poate face nimic!”, conform Revistei CARIERE.

Sa nu mai dea vina pe saracie, guvern, politicieni, ci sa caute schimbarea din interior, in forta constiintei personale, singura care poate schimba lumea. Andreea Paul, presedinta INACO, think tank-ul care militeaza pentru inovativitate si competitivitate, a vorbit despre Economie si Iubire. „Am estimat costurile economice anuale ale violentei domestice la peste 5 miliarde euro, a lipsei iubirii fata de aproapele tau si fata de cei din comunitatea noastra de care nu ne pasa, uneori, prea mult. Altfel, Romania nu ar fi pe al treilea loc de la coada la discriminarea de gen in UE.

Citeste articolul integral pe Revista CARIERE.

Sursa foto: Creativa Images3 / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri