Fie ca esti la inceput de drum, fie ca ai multi ani de experienta in campul muncii si poate chiar din domenii diferite, un CV de o pagina este suficient pentru a prezenta tot ce este important despre tine. Iata cum arata CV-ul lui Elon Musk, un model care sa te inspire.

Elon Musk nu mai are nevoie de nicio prezentare: cand vine vorba de masini electrice, trimiterea oamenilor pe Marte si energie alternativa, fondatorul Tesla este cea mai importanta persoana.

Astfel, desi experienta sa ca om de afaceri si CEO ar putea fi povestita chiar intr-o carte sau cel putin ar necesita cateva pagini detaliate, specialistii de la compania Novoresume au reusit sa puna intr-o singura pagina toata cariera, studiile si abilitatile lui Elon Musk. Reprezentantii Novoresume cred in ideea ca mai putin inseamna mai mult si dovedesc ca pana si o cariera de succes ca cea a fondatorului Tesla poate fi prezentata intr-un CV de doar o pagina, scrie Business Insider.

Vizionarul Elon Musk, cunoscut pentru proiectele sale ambitioase, precum colonizarea planetei Marte, planuieste sa construiasca o racheta capabila sa calatoreasca in orice punct de pe Pamant in mai putin de o ora.

Citeste si:
Interviu cu Musk sau Branson: ce intrebari le pun candidatilor?
Interviu de angajare cu Elon...

Daca ideea pe care Elon Musk a prezentat-o va deveni realitate, o calatorie intre New York si Shanghai va fi facuta in 30 de minute. Acest anunt supriza dezvaluie faptul ca planurile antreprenorului in ceea ce priveste industria aerospatiala nu include doar proiecte prin care isi propune sa viziteze alte planete ci si proiecte care se concentreaza pe calatoria intraplanetara prin intermediul rachetelor, conform Bloomberg.

Sursa foto: carscoops.com / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Au devenit milionari pana la 30 de ani. Care este cheia succesului?