Elon Musk nu mai are nevoie de nicio prezentare: cand vine vorba de masini electrice, trimiterea oamenilor pe Marte si energie alternativa, fondatorul Tesla este cea mai importanta persoana.

Astfel, desi experienta sa ca om de afaceri si CEO ar putea fi povestita chiar intr-o carte sau cel putin ar necesita cateva pagini detaliate, specialistii de la compania Novoresume au reusit sa puna intr-o singura pagina toata cariera, studiile si abilitatile lui Elon Musk. Reprezentantii Novoresume cred in ideea ca mai putin inseamna mai mult si dovedesc ca pana si o cariera de succes ca cea a fondatorului Tesla poate fi prezentata intr-un CV de doar o pagina, scrie Business Insider.

Vizionarul Elon Musk, cunoscut pentru proiectele sale ambitioase, precum colonizarea planetei Marte, planuieste sa construiasca o racheta capabila sa calatoreasca in orice punct de pe Pamant in mai putin de o ora.

Daca ideea pe care Elon Musk a prezentat-o va deveni realitate, o calatorie intre New York si Shanghai va fi facuta in 30 de minute. Acest anunt supriza dezvaluie faptul ca planurile antreprenorului in ceea ce priveste industria aerospatiala nu include doar proiecte prin care isi propune sa viziteze alte planete ci si proiecte care se concentreaza pe calatoria intraplanetara prin intermediul rachetelor, conform Bloomberg.

CV-ul sefului Tesla iti...
Citeste si: CV-ul sefului Tesla dovedeste ca nu ai nevoie de mai mult de o pagina

Sursa foto: carscoops.com / Shutterstock.com