Generatia millennials a reusit deja sa fie cunoscuta in intreaga lume. Nascuti intre anii 1980 si 2000, milenarii au ajuns sa aiba roluri influente in politica, afaceri si activism. Vezi in continuare care sunt cei mai puternici milenari, care au fost clasificati in functie de puterea lor actuala perceputa de lume, potrivit BI.

10. Sam Altman (32 de ani) este presedintele Y Combinator, cel mai mare incubator de startup-uri. Altman si-a expus public viziunea asupra viitorului tehnologiei, comenteaza deseori despre politica si planul sau pentru viitorul SUA.

cei mai puternici milenari

Sursa foto: Shutterstock/ Pincasso

9. Printul William (35 de ani) este in prezent al doilea in linia de succesiune pentru tronul britanic. Intitulat ducele de Cambridge, casatoria lui cu Kate Middleton a atras atentia lumii, iar acum are doi copii cu ea si al treilea in asteptare.

cei mai puternici milenari

Sursa foto: Shutterstock/ Featureflash Photo Agency

8. Jigme Khesar Namgyel Wangchuck (37 de ani) este regele Bhutanului. Regele este recunoscut ca fiind iubit de popor si ca a reusit sa combine traditionalul cu modernul in timpul conducerii sale.

7. Seicul Tamim bin Hamad Al Thani (37 de ani), este emirul Qatarului. Liderul a preluat conducerea natiunii cand avea 33 de ani, dupa abdicarea tatalui sau.

cei mai puternici milenari

Sursa foto: Shutterstock/ 360b

5-6. Ivanka Trump (35 de ani) si Jared Kushner (36 de ani) sunt fiica si ginerele presedintelui Donald Trump. Cei doi sunt printre cei mai apropiati consilieri ai presedintelui.

cei mai puternici milenari

Sursa foto: Shutterstock/ a katz

4. Sebastian Kurz (31 de ani) este liderul Partidului Popular Austriac Conservator si se asteapta sa devina urmatorul cancelar al Austriei. Daca va prelua functia de cancelar, va deveni cel mai tanar lider national din lume.

cei mai puternici milenari

(Kurz in dreapta) Sursa foto: Shuttestock/Golden Brown

3. Mark Zuckerberg (33 de ani) este fondatorul si CEO-ul Facebook. Reteaua de socializare condusa de Zuckerberg este folosita de miliarde de oameni si l-a transformat in a cincea cea mai bogata persoana din lume.

cei mai puternici milenari

Sursa foto: Shuttestock/ Frederic Legrand - COMEO

2. Mohammad bin Salman (32 de ani) este printul mostenitor al Arabiei Saudite si succesorul regelui. In prezent, el este ministrul apararii si a introdus un plan de restructurare a economiei tarii.

1. Kim Jong Un ( 33 de ani) este liderul Coreei de Nord. El a fost la putere de la moartea tatalui sau (2011) si a lucrat pentru extinderea programului de arme nucleare al tarii, castigand si mai multa notorietate in ultimile sale conflicte cu Trump.

cei mai puternici milenari

Sursa foto: Shutterstock/ aisvector

Sursa foto: Shutterstock/ Mr Pics

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri